Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curatitor industrial (frane)
71 lei
Brand
00379 9
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Categorie: Curatitor industrial

Proprietatile produsului: Pe baza combinatiilor ponderate de solventi speciali, acest produs poseda o putere excelenta de curatire si dizolvare de grasimi si pe baza calitatii de evaporare rapida, este ideala pentru curatirea si degresarea in cel mai scurt timp a tuturor sistemelor de franare si de ambreaj. De asemenea se pot curata rapid si eficient , piese de motor demontate ca de ex. carburator, pompa de injectie, distribuitorul de aprindere, etc. Indeparteaza ulei, lichid de frane, unsoare si mizerie. Dizolva mizeria intarita si indeparteaza apa. Se poate folosi fara probleme si se evapora fara urme.

Utilizare: Piesele care trebuiesc curatate se pulverizeaza foarte bine sau se sterg cu o carpa in prealabil imbibata si se se lasa la picurat. A se lasa la uscat la aer, a se strege cu o carpa curate si uscata sau a se sufla cu un pistol de aer. Daca este necesar, se repeat procedura. A se evita folosirea in exces pe parti din cauciuc.
Este ideal pentru urmatoarele piese:

Frane: tambur si placa de frane, garnituri, suportul de frane, sabotii de frana, cilindru, arcuri.

Ambreaj: garnitura de ambreaj, placutele de ambreaj, volantul, cutia de viteze. Atentie: lagerele de conducere din Volant dupa curatire se ung din nou.

Schimbator: automatic, pompa de ulei, benzile de frane, ambreajele.

Lucrari cu parbrize: se curata parbrizele care urmeaza a fii montate.
Din Gura in Gura